CRAZY WINTER WONDERLAND STOPT!

Sfeerfoto

Wees niet getreurd, Crazy Winter Wonderland stopt weliswaar maar gaat door onder een nieuwe naam: Crazy Springparadijs! Het té gekke indoor springfestival van Crazy Air is namelijk niet meer alleen in de winter maar ook in het voorjaar en de herfst actief!

Van lokaal naar landelijk

Crazy Winter Wonderland startte in 2009 in sporthal Molenbroek in Gemert. Waar springkussens eerst vooral met mooi weer voor de dag kwamen konden kinderen in de basisschoolleeftijd nu ook in de kerstvakantie springen.

Crazy Winter Wonderland was zo’n groot succes dat het al snel op veel meer locaties werd gehouden. Vanaf 2012 is Crazy Air gestart met Crazy Springparadijs dat inmiddels op 30 locaties verspreid over Nederland wordt gehouden.
Nu het succes zo groot is geworden kiest Crazy Air ervoor om onder één noemer door te gaan met het indoor springfestival: Crazy Springparadijs.

Te gek dagje uit

Crazy Springparadijs is een indoor springfestival voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen betalen €5,- om een dag lang te kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan spring- en luchtkussens. Begeleiders en/of ouders betalen geen entree en kunnen terwijl de kids rond stuiteren gebruik maken van de gratis WiFi.

Om het voor zowel jongens als meisjes en oudere en jongere kinderen interessant te maken kiest Crazy Air ervoor om een grote verscheidenheid aan springkussens neer te zetten.

Bij ieder evenement is er ook eten en drinken te verkrijgen zodat niemand op deze dag iets te kort hoeft te komen.

Meer informatie

Om bezoekers zo goed mogelijk te informeren is de website www.crazyspringparadijs.nl gemaakt. Hierop staat extra informatie en zijn alle aankomende Crazy Springparadijzen vermeld. Ook is er een filmpje te zien om alvast een indruk te krijgen van al het springplezier wat er te beleven valt.

Om helemaal niets te missen van komende edities is er een nieuwsbrief waarop men zich kan abonneren. Ook op de Facebook van Crazy Springparadijs pagina staan alle verdere details.

Reacties

Reacties