Crazy springparadijs Franeker (voorjaar)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Wolkom bern oan de Frjentsjer op het Crazy Springparadijs! Tijdens de voorjaarsvakantie is het weer tijd voor het springerigste evenement van de regio! Ook dit keer staat het paradijs weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op 1maart t/m 1 maart in Sportcomplex De Trije (Optisport).

Gearwurking
Crazy Springparadijs is een samenwerking van Crazy Air en Optisport. Beide partijen bouwen Sportcomplex De Trije compleet om tot een springspeeltuin van formaat met de leukste luchtattracties van dit moment. We bieden alles van stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op Crazy Springparadijs! Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Tiid om te iten…
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

dordrecht2016

Wêr, wannear en kosten?
Crazy Springparadijs vindt plaats van 1 maart t/m 1 maart in Sportcomplex De Trije van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en alle ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Nijsgjirrich?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sportcomplex De Trije (Optisport)
Jan Rodenhuisplein 3
8801 ET Franeker

Adresgegevens: ,

Datum: 1 maart, 2018 t/m 1 maart, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!