Crazy Springparadijs Rijswijk

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Van Cromvliet tot Hoekpolder en van Strijp tot Kraayenburg, heel Rijswijk is welkom op Crazy Springparadijs!
Crazy Springparadijs is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio voor kinderen tot 13 jaar. Februari kan fris en guur zijn maar binnen is het altijd feest! Sport- en Welzijnscentrum De Schilp (Optisport) staat bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op 26 februari en 27 februari.

Partner
Samen met Optisport organiseert Crazy Air het Crazy Springparadijs. Samen maken ze er één groot feest van in Sport- en Welzijnscentrum De Schilp: een binnenspeeltuin van formaat! Gewoon in Rijswijk!
Hier vind je zowel avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Crazy Springparadijs zorgt voor plezier voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

boxmeer 2

Versnaperingen
Bij de kinderbar kunnen kinderen allerlei lekkers halen met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. 

Belangrijk
Crazy Springparadijs vindt plaats op 26 februari en 27 februari in Sport- en Welzijnscentrum De Schilp van 10.00 uur tot 16:30 uur. Entreeprijs is € 5,- per kind en ouders / begeleiders mogen gratis naar binnen. We raden je aan om op tijd te komen.

Kinderfeest
Tijdens Crazy Springparadijs kun je zelfs een kinderfeestje vieren! Wij staan voor je klaar om er een fantastische verjaardag van te maken. Stuur dan een mail voor meer informatie of om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sport- En Welzijnscentrum De Schilp
Schaapweg 4
2285 SP Rijswijk

Adresgegevens: ,

Datum: 26 februari, 2018 t/m 27 februari, 2018

Openingstijden: 10:00 - 16:30

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!