Crazy springparadijs Dordrecht (herfst)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Alle kinderen uit 078 verzamelen want er staat weer een springtastische gebeurtenis voor de deur! Crazy Springparadijs is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op onze vele lucht- en springkussens voor €5,- per kind (ouders zijn gratis!). Weer of geen weer: het is altijd Crazy Springparadijs weer! Tijdens de herfstvakantie zijn we van 23 oktober t/m 25 oktober aanwezig in Sportboulevard Dordrecht (Optisport) waar een ruime hoeveelheid springkussens en luchtattracties op jullie staan te wachten.

Vanaf dit jaar bent u verplicht om de schoenen uit te doen in de zaal, wil je ze toch aanhouden geen probleem dan kun u schoenslofjes kopen bij de kassa voor € 0,50 deze zijn herbruikbaar als u ze bij uw volgend bezoek weer meeneemt.

Samen spring je sterker
Crazy Air en Optisport zijn voor Crazy Springparadijs een samenwerking aangegaan. Samen maken ze van Sportboulevard Dordrecht een springtastisch indoor springparadijs met de leukste luchtattracties van dit moment. We bieden alles van stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op Crazy Springparadijs! Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Sfeerfoto

Van springen krijg je …
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Maar voor de echte honger is er de bunkerkaart met daarnaast nog frietjes en een snack. De braskaart kost € 3,- en voor een bunkerkaart betaal je € 6,50.

Het is feest op…
Crazy Springparadijs vindt plaats van 23 oktober t/m 25 oktober in Sportboulevard Dordrecht van 10.00 uur tot 16:30 uur. Entreegeld bedraagt € 5,- per kind en de ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. De springers die een Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen uit de bovenbouw van de basisschool. Jongere kinderen zijn altijd welkom. Onze ervaring is dat later op de dag de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt.

Uniek feestje…
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij feesten met je mee! Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sportboulevard Dordrecht (Optisport)
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht

Dordrecht

Adresgegevens: Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Datum: 23 oktober, 2018 t/m 25 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 16:30

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!