Crazy springparadijs 's gravenzande (herfst)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Het is weer tijd voor het Crazy Springparadijs! Alle Westlanders verzamelen voor het evenement tijdens druilerige dagen.
Hier vind je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie. Welkom bij het Crazy Spring Paradijs!
Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Er staan weer vele opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders/begeleiders. Jullie zijn van harte welkom op 23 oktober en 24 oktober in De Westlandhal (Optisport) te ‘s-Gravenzande.

Crazy Air werkt samen met Optisport om zo een fantastisch evenement neer te zetten om basisschoolkinderen op een actieve manier te vermaken in de herfstvakantie.
De Westlandhal wordt omgetoverd tot een plek met avontuurlijke stormbanen, spectaculaire klimtoestellen en voldoende vermaak ook voor de allerkleinsten. Zo geeft het Crazy Springparadijs vermaak voor jong en oud.
Rustig spelen is ook een mogelijkheid in de knutselhoek, met oudhollandse spellen en de peuterhoek.

Even bijtanken …
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart waarmee je ook frietjes en een snack haalt. De braskaart kost € 2,50 en voor een bunkerkaart betaal je € 6,-.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats op 23 oktober en 24 oktober in De Westlandhal van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind, alle ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

berschenhoek

Al een kijkje nemen?
Wil je alvast een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
De Westlandhal (Optisport):
Spinel 4
2691 TM ‘s-Gravenzande

s-gravenzande

Adresgegevens: Spinel 4, 2691 TM 's-Gravenzande

Datum: 23 oktober, 2018 t/m 24 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!