Crazy springparadijs Schiedam (herfst)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Het hoogtepunt van de herfstvakantie komt er weer aan: Crazy Springparadijs!
Een plek waar je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie vindt! Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio.
Deze herfstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op 24 oktober en 26 oktober in Sport- en Evenementenhal Margriet te Schiedam.

Partner
Crazy Springparadijs is een samenwerking tussen de partners Crazy Air en Optisport. Ze geven hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment.
Een grote diversiteit aan attracties staan klaar voor alle springers: van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld. Ook aan de kleintjes wordt gedacht door kleine springkussens en een speciale peuterhoek.
Daardoor biedt Crazy Springparadijs het juiste vermaak voor jong en oud. Zelfs als je even geen springzin hebt vermaak je je in onze creatieve knutselhoek of met de oudhollandse spellen.

Extra energie
Aan de kinderbar kunnen kinderen energie bestellen met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de grote honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. .

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats in Sport- en Evenementenhal Margriet van 10.00 uur tot 17:00 uur. Entreegeld is € 5,- per kind en ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Er kunnen maximaal 400 bezoekers binnen, dus het is raadzaam om op tijd te komen.

legoblokken-gemerts-nieuwsblad

Jarige Job
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij denken graag met je mee! Stuur een mail voor meer informatie of om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Voorpret
We zien je graag op 24 oktober en 26 oktober in Sport- en Evenementenhal Margriet. Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijsof op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie
Sport- en Evenementenhal Margriet
Nieuwe Damlaan 5
3119 KA Schiedam

schiedam

Adresgegevens: Nieuwe Damlaan 5, 3119 KA Schiedam

Datum: 24 oktober, 2018 t/m 26 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!