Crazy springparadijs Middelburg (herfst)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

In het weelderige Walcheren ligt het mooie Middelburg. Een stad voor al meer dan 800 jaar die nu opgeschud wordt door een springtastisch evenement! Dus alle kinderen van 0118 verzamelen, trek je schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Spring Paradijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenevenement van Middelburg tijdens de frisse en gure herfstvakantie!
Wij regelen op 18 oktober t/m 19 oktober een ruime hoeveelheid springkussens en luchtattracties, jullie regelen zelf moeiteloos hete plezier!
Alle kinderen van de basisschool kunnen zich op 18 oktober t/m 19 oktober uitleven in Sportcomplex De Sprong (Optisport).

onl

Samenwerking
Crazy Springparadijs is een samenwerking van Crazy Air en Optisport. Beide partijen maken van Sportcomplex De Sprong een indoor springparadijs van groot formaat met de leukste luchtattracties van dit moment. We bieden alles van stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Crazy Springparadijs zorgt zo voor diversiteit voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Lekkers
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Maar voor de echte honger is er de bunkerkaart met daarnaast nog frietjes en een snack.

Het is feest op…
Crazy Springparadijs vindt plaats op 18 oktober t/m 19 oktober in Sportcomplex De Sprong van 10.00 uur tot 17:00 uur. Entreegeld bedraagt € 5,- per kind en de ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Uniek feestje…
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij denken graag met je mee! Stuur dan een mail voor inlichtingen of om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sportcomplex De Sprong (Optisport)
De Aanloop 1-B,
4225 AT Middelburg

Adresgegevens: De Aanloop 1-B, T.h.v. Breeweg 71, 4225 AT ,Middelburg

Datum: 18 oktober, 2018 t/m 19 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!