Crazy springparadijs Huizen (herfst)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Midden in Het Gooi vol villa’s vind je een paradijs vol kastelen! Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Springparadijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio. Ook in de herfstvakantie staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op 24 oktober en 25 oktober in Sportcentrum de Meent (Optisport).

Bleiswijk

Springen doe je samen
Crazy Springparadijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Beide partijen maken van Sportcentrum de Meent een speeltuin van formaat met de leukste luchtattracties van dit moment. Spannende stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen en een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Springparadijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Bras en Bunkerkaarten…
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. Ideal om uw kinderfeestje compleet te maken.

Waar, wanneer en wat kost het?
Op 24 oktober en 25 oktober vindt Crazy Springparadijs plaats van 10.00 tot 17.00 uur in Sportcentrum de Meent. Ouders en begeleiders komen gratis binnen en de entree is € 5,- per kind. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Feesttijd!
Nog leuker: vier tijdens Crazy Springparadijs je kinderfeestje! Interesse? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sportcentrum de Meent
Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

Adresgegevens: Graaf Wichman 177, 1276 KD Huizen

Datum: 24 oktober, 2018 t/m 25 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!