Crazy springparadijs Kerkdriel

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Woensdag 17 en Donderdag 18 oktober in Kerkdriel

Alle kids lopen warm voor het Crazy Spring Paradijs
Waar vind je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie. Juist, bij het Crazy Spring Paradijs. Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Er staan weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op maandag 17 en dinsdag 18 oktober in De Kreek (Optisport) te Kerkdriel.

Met Crazy Spring Paradijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Even bijtanken …
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Spring Paradijs vindt plaats op Woensdag 17 en donderdag 18 oktober in De Kreek van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of opwww.optisport.nl/crazyspringparadijs. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adresgegevens: Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

Datum: 17 oktober, 2018 t/m 18 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!