Crazy springparadijs Warnsveld

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Alle basisschoolkinderen van 0575 verzamelen! Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio is te vinden in Sportcentrum De Kei in de herfstvakantie! Koud en guur buiten, geen probleem! Het is altijd Crazyspringweer!
Er staan tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor urenlang (spring)plezier. Jullie zijn van harte welkom op 22 oktober en 23 oktober in Sportcentrum De Kei te Warnsveld.

onl

Samen spring je hoger
Met Crazy Springparadijs werken Crazy Air en Optisport samen door de leukste attracties van dit moment te plaatsen in één grote hal. Er staan spannende stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen en zelfs een opblaasbaar voetbalveld. Natuurlijk bieden we ook attracties voor de kleintjes. Hierdoor heeft Crazy Springparadijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Er is meer te doen dan springen: zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Lekkere trek
Aan onze kinderbar kunnen kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Belangrijke gegevens
Crazy Spingparadijs vindt plaats op 22 oktober en 23 oktober in Sportcentrum De Kei van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en alle ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Feestneus
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Samen maken we er een mooi feestje van! Stuur dan een mail voor vragen of om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Alvast kijken?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sportcentrum De Kei
Bussenweide 2
7231 NE Warnsveld

Adresgegevens: ,

Datum: 22 oktober, 2018 t/m 23 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!