Crazy springparadijs Rhenen

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Wu Wen en Xing Ya zijn natuurlijk prachtig maar na al die pandagekte is het nu tijd voor een ander Crazy evenement! Trek dus je schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Springparadijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio. In de herfstvakantie is mooi weer niet gegarandeerd, gelukkig is het altijd Crazy Springweer!
Wij regelen op 26 oktober t/m 27 oktober voldoende springkussens en luchtattracties, jullie regelen zelf moeiteloos het plezier!
Alle kinderen van de basisschool kunnen zich op 26 oktober t/m 27 oktober uitleven in Sport- Recreatiecentrum ‘t Gastland (Optisport).

IMAG0730

Samenwerkingspartner
Crazy Springparadijs komt tot stand door een samenwerking van Crazy Air en Optisport. Samen maken ze van Sport- Recreatiecentrum ’t Gastland een prachtige binnenspeeltuin de leukste springkussens en luchtattracties van dit moment.
Binnen vind je spectaculaire en kolossale klimtoestellen, stormbanen, een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Zo biedt Crazy Springparadijs diverse attracties voor jong en oud. Daarnaast is er genoeg ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Tijd voor iets lekkers
Bij de kinderbar kunnen kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met daarnaast nog frietjes 
en een snack.

We komen naar ‘t Gastland op…
Crazy Springparadijs opent haar deuren op 26 oktober t/m 27 oktober in Sport- Recreatiecentrum ’t Gastland (Optisport) van 10.00 uur tot 17:00 uur. Entreegeld bedraagt € 5,- per kind en de ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Kinderfeestje
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken! Stuur dan een mail voor meer informatie of om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Voorpret?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sport- Recreatiecentrum ’t Gastland (Optisport)
Groeneweg 58
3911 PG Rhenen

Adresgegevens: ,

Datum: 26 oktober, 2018 t/m 27 oktober, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!