Crazy springparadijs Bakel

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Is iedereen in Bakel klaar voor een springtastisch evenement? Crazy Springparadijs staat weer voor de deur! Jullie zijn op 29 december en 30 december welkom in Sporthal ’t Zand (van Acritas en Yellow Sox) voor een kerstspektakel.
Springkussens, luchtkastelen, opblaasbare attracties en véél meer: niets is te gek voor het Crazy Springparadijs. Hét springevenement voor alle Bakelnaren in de basisschoolleeftijd of jonger.

Crazy Springparadijs is in Bakel een initiatief van Crazy Air samen met Acritas en Yellow Sox. Samen maken ze er een feestje van door sporthal ’t Zand om te toveren tot een speeltuin van formaat met de leukste opblaasbare attracties van het moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud tijdens de feestdagen. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, xl games en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Trek?
Honger? Dorst? Geen probleem! Er is een kinderbar waar alle kids energie kunnen bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de grote honger is er de bunkerkaart met daarnaast nog frietjes en een snack. 

legoblokken-gemerts-nieuwsblad

Crazy Spring Paradijs vindt plaats op 29 december en 30 december in Sporthal ‘t Zand van 10.00 uur tot 17:30 uur. De entreeprijs is slechts € 6,- per kind en de ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Voorpret
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl.
Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sporthal ’t Zand
Geneneind 2e
5761 AA Bakel

bakel

Adresgegevens: Geneneind 2e, 5761 RH Bakel

Datum: 29 december, 2018 t/m 30 december, 2018

Openingstijden: 10:00 - 17:30

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!