Crazy Sprinparadijs Bergambacht (voorjaar)

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Volop speelplezier bij Crazy Springparadijs in Bergambacht! Trek je schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Springparadijs is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio komende voorjaarsvakantie! Het evenement staat bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor alle kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op 1 en 2 Maart 2019 in zalencentrum de waard in Bergambacht (Optisport).
 
Crazy-Spring-Paradijs
Samenwerking
Crazy Springparadijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Samen bouwen ze zalencentrum de waard compleet om tot een speeltuin van groots formaat, gevuld met de leukste springkussens van dit moment. Wij bieden ieder wat wils: van avontuurlijke stormbanen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Daardoor biedt Crazy Springparadijs een divers aanbod voor jong en oud. Maar er is meer! Ook hebben we een fijne knutselhoek, peuterplaats en Oudhollandse spellen.
 
Dorst en honger
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.
 
Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats op 1 en 2 maart in zalencentrum de waard van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Voor slechts € 6,- per kind kunnen ze zich uitleven en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.
 
Jarig?
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij hebben alle mogelijkheden en ruimte hiervoor! Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.
 
Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.
 
Adres locatie
Zalencentrum de waard (Optisport)
Meidoornstraat 7
2861 VK, Bergambacht

Adresgegevens: meidoornstraat 7, 2861 VK, Bergambacht

Datum: 1 maart, 2019 t/m 2 maart, 2019

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!