Crazy Spring Paradijs Hilversum

Klik hier om direct te reserveren!
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.

Maandag 20 en dinsdag 21 februari in Hilversum

Volop speelplezier bij het Crazy Spring Paradijs
Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Spring Paradijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio. Ook dit keer staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op maandag 20 en dinsdag 21 februari in Multifunctioneel Sportcomplex Dudok Arena (Optisport).

Crazy Spring Paradijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Beide partijen bouwen Sportcomplex Dudok Arena volledig om tot een speeltuin van formaat met de leukste springkussens van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Bras en Bunkerkaarten…

Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. De braskaart kost € 2.50,- en voor een bunkerkaart betaal je € 6,-.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Spring Paradijs vindt plaats op maandag 20 en dinsdag 21 februari van 10.00 tot 17.00 uur in Multifunctioneel Sportcomplex Dudok Arena. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:

Multifunctioneel Sportcomplex Dudok Arena
Arena 303, 1213 NW Hilversum

s-gravenzande

Adresgegevens: Arena 303, 1213 NW Hilversum

Datum: 20 februari, 2017 t/m 21 februari, 2017

Openingstijden: 10:00 - 17:00

Toevoegen aan Google Kalender


Kosten per kind: € 5,00
Kosten per begeleider: Gratis!