Dordrecht 6, 7 en 8 mei

Dordrecht

Woensdag 6 mei t/m vrijdag 8 mei in Dordrecht
Alle kids lopen warm voor het Crazy Spring Paradijs
Waar vind je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie. Juist, bij het Crazy Spring Paradijs. Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Er staan weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op woensdag 6 mei t/m vrijdag 8 mei in Sportboulevard Dordrecht (Optisport) te Dordrecht.

Met Crazy Spring Paradijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Even bijtanken …
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. De braskaart kost € 2.50,- en voor een bunkerkaart betaal je € 6,-.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Spring Paradijs vindt plaats van woensdag 6 mei t/m 8 mei in Sportboulevard Dordrecht van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of opwww.optisport.nl/crazyspringparadijs.


Adres locatie:
Sportboulevard Dordrecht (Optisport):
Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Reacties

Reacties