Gratis naar Crazy Spring Paradijs

gemert

 

DE MORTEL – Wil je gratis naar het Crazy Spring Paradijs in De Mortel? Het Gemerts Nieuwsblad geeft 5 x 2 tickets weg voor het spring- en speelevent in Manege Het Zwarte Water.  Wil je kans maken een setje van 2 tickets, beantwoord dan de onderstaande vraag.

‘Wat kun je op vertoon van je bunkerkaart krijgen tijdens de het Crazy Spring Paradijs?’ Stuur je antwoord voor donderdag 22 oktober aanstaande naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl. onder vermelding van Crazy Spring Paradijs. Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden.

Crazy Spring Paradijs vindt plaats van zaterdag 24 t/m maandag 26 oktober bij Manage Het Zwarte Water aan de Breemhorstsedijk 65 in De Mortel en is geopend van 10.00 uur tot 17:30 uur. De entree bedraagt 5 euro per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl. Tijdens het Crazy Spring Paradijs kunnen kinderen aan de kinderbar energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart. De braskaart kost 2,50 euro en voor een bunkerkaart betaal je 6 euro.

Reacties

Reacties