Category Archives: In de Media

Crazy Kreek Spring Event 2015

maandag 26 oktober 2015 – dinsdag 27 oktober 2015 Spring zo hoog mogelijk in de lucht tijdens het springfestijn bij MFC De Kreek in Kerkdriel! Ben jij een spring in het veld? En vind jij het gaaf om de hele dag te springen? Crazy Kreek is hét springfestijn voor jou!Tijdens de herfstvakantie, op maandag 26 oktober 2015 en dinsdag 27 oktober 2015, wordt de sporthal

Lees meer


Gratis naar Crazy Spring Paradijs

  DE MORTEL – Wil je gratis naar het Crazy Spring Paradijs in De Mortel? Het Gemerts Nieuwsblad geeft 5 x 2 tickets weg voor het spring- en speelevent in Manege Het Zwarte Water.  Wil je kans maken een setje van 2 tickets, beantwoord dan de onderstaande vraag. ‘Wat kun je op vertoon van je bunkerkaart krijgen tijdens de het Crazy Spring Paradijs?’ Stuur je antwoord voor donderdag 22 oktober

Lees meer


TV interview Bleiswijk

Organisator Tim Gruijters is geïntervieuwd door RTV Lansingerland. Bekijk de video hier!


Dordrecht.net

Crazy Spring Paradijs: Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Er staan weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders.


Kapelle Nieuws

Sportcentrum Groene Woud Kapelle pakt uit met Crazy Spring Paradijs op 14 en 15 oktober Vervelen is er niet meer bij. Als je basisschoolleerling bent, dan bof je. Je kunt je  in de herfstvakantie best vermaken in het Sportcentrum Kapelle.


TV Schijndel

Schijndel – Vorig jaar is er in de kerstvakantie bij manege de Molenheide Crazy Winter Wonderland gehouden. Dit jaar is er voor gekozen om dit al in de herfstvakantie te houden.