Crazy Springparadijs Boxmeer Geannuleerd – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs Boxmeer Geannuleerd

Locatie

Koorstraat 1, Boxmeer, Netherlands

Datum

20 okt 2020 - 21 okt 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€6

Alle kinderen uit 5830 en 5831 verzamelen want er is weer volop speelplezier bij het Crazy Springparadijs! Tijdens de herfstvakantie spring je een gat in de lucht van plezier het grootste indoor luchtkussenevenement van de regiostaat weer voor de deur in Boxmeer! Crazy Springparadijs staat bol van verschillende opblaasbare attracties en geeft veel plezier aan alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Jullie zijn van harte welkom van 20 oktober t/m 21 oktober in Sportcentrum ‘t Hoogkoor (Optisport).

Samenwerking
Crazy Air en Optisport slaan de handen ineen voor Crazy Springparadijs. Samen bouwen ze Sportcentrum ’t Hoogkoor volledig om tot een binnen speeltuin van formaat met de leukste springkussens van dit moment. We bieden avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen en zelfs een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Zo biedt Crazy Springparadijs een divers aanbod voor jong en oud. Daarnaast is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, XL Games en een grote legoblokken voor de allerkleinsten.

Energie erin!
Bij onze kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart (€4,00) voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart (€7,50) met frietjes en een snack

Belangrijke gegevens…
Crazy Spring Paradijs vindt plaats van 20 oktober t/m 21 oktober in Sportcentrum ’t Hoogkoor van 10.00 uur tot 17:00 uur. Entreeprijs is € 6,- per kind en alle ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Wij raden u aan om op tijd te komen.

Feesttijd!
Nog leuker: vier tijdens Crazy Springparadijs je kinderfeestje! Interesse? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl

Adres locatie
Sportcentrum ‘t Hoogkoor (Optisport)
Koorstraat 1
5831 GH Boxmeer