Crazy Springparadijs De Lier – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs De Lier

Locatie

Veilingweg 16A, De Lier, Nederland

Datum

27 feb 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€6,00

Volgende datum

  • Lees meer
  • Datum
    28 feb 2020
  • Tijd
    10:00 - 17:00
Het hoogtepunt van de voorjaarsvakantie staat voor de deur: Crazy Springparadijs! Een paradijselijke plek in De Lier waar luchtkastelen, opblaasbare attracties, stormbanen en nog veel meer op één locatie samenkomen.
Crazy Springparadijs is hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Deze voorjaarsvakantie staan er weer volop opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op 27 en 28 februari in Sportcentrum Vreeloo (Optisport) te De Lier.
 
Samenwerking
Met Crazy Springparadijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste opblaasbare attracties van dit moment. Crazy Springparadijs heeft vermaak voor jong en oud omdat er zowel kleine als grote attracties te vinden zijn. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Kinderbar
Voor kinderen hebben we een speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Deze kunnen kinderen zelf in onze kinderbar komen inwisselen.
Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. 
 
Waar, wanneer en wat kost het?
De deuren gaan van 27 en 28 februari 2020 open in Sportcentrum Vreeloo (Optisport) van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 6,- per kind en ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Wij raden u aan op tijd te komen om teleurstelling te voorkomen.
 
Jarig?
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij staan voor je klaar! Stuur dan een mail met vragen of om te reserveren naar info@crazyair.nl.
 
Voorproefje?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl
 
Adres locatie:
Sportcentrum Vreeloo
Veilingweg 16
2678 LN De Lier

Reserveer kaartjes

Aantal kaartjes €6
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal kaartjes ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) €3
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) €6,50
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.