Crazy Springparadijs Dordrecht geannuleerd – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs Dordrecht geannuleerd

Locatie

Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht, Nederland

Datum

20 okt 2020 - 23 okt 2020

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€6,00

Het Crazy Springparadijs is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op onze tientallen lucht- en springkussens voor €6,- per kind (ouders zijn gratis!). Jullie zijn van harte welkom in de herfstvakantie op 20, 21, 22 en 23 Oktober 2020 in De Optisport Sportboulevard te Dordrecht.

Onze springers
Iedereen is welkom op een Crazy Springparadijs!
De springers die een Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen uit de bovenbouw van de basisschool (groep 4 t/m groep 8). Al zijn jongere kinderen altijd welkom. Onze ervaring is dat later op de dag (na 13.00) de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt.
Voor onze jongste bezoekers is er vaak ook ander vermaak te vinden behalve het springen. Zo bieden wij een ideale mix voor alle leeftijden!

Locatie
Omdat Crazy Springparadijs binnen wordt gehouden in een sporthal is het weersonafhankelijk want niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer! Ook al regent het dat het giet of ligt er ijs op de plassen: springen op onze luchtkussens kan altijd.

De sporthal wordt ingedeeld in een zit- en een springgedeelte.
Voor de ouders/begeleiders hebben we het zitgedeelte standaard uitgerust met gratis WIFI. Al kan het natuurlijk ook zo maar zijn dat ook zij een sprong willen wagen: dat mag natuurlijk!

Springkussens
Welke spring- en luchtkussens er op Crazy Springparadijs aanwezig zijn laten we nog een verrassing. Wel kunnen we melden dat er, om kinderen te prikkelen, veel verschillende springkussens en andere attracties aanwezig zijn. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op  Crazy Springparadijs.

Trek?
Om de dorst te lessen en de honger te stillen is er voor zowel de ouders als de kinderen eten en drinken aanwezig. Van springen krijg je trek!

Voor de kinderen hebben we speciale bras- en bunkerkaarten (voor meer informatie zie veelgestelde vragen). Zodat de kinderen zelf kunnen bepalen wat ze gaan halen en wanneer ze dat doen.
Eigen meegenomen consumpties mogen niet genuttigd worden.

Grotere groep en kinderfeestjes
In een sporthal passen veel kinderen, maar om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen hebben wij een maximaal aantal toegestane bezoekers.
Om met een grotere groep kinderen voor de deur niet voor onaangename verrassingen te komen staan bevelen wij aan te reserveren. Dan kunt u namelijk zeker terecht!

Wist u dat wij ook groepskorting bieden voor groepen vanaf 15 personen? Dan krijgt u namelijk €1,- korting per kind en is de entreeprijs dus maar €5,-!

Crazy Springparadijs: hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio!