Crazy Springparadijs Boxmeer – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs Boxmeer

Locatie

Picardie 34, 6591 JE Gennep, Nederland

Locatie 2

Boxmeer
Koorstraat 1, Boxmeer, Netherlands

Datum

22 dec 2020 - 23 dec 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€6

Waar de Maas en de Niers samenkomen komt ook plezier bijeen: het Crazy Springparadijs!
Koud en guur winterweer? Geen probleem, het is altijd Crazy Springweer! Waar vind je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie. Juist, bij het Crazy Springparadijs. Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Deze kerstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op 21 december en 22 december in Sportcentrum ’t Hoogkoor (Optisport) te Boxmeer.

Samenwerking van formaat
Met Crazy Springparadijs geven Crazy Air en Optisport hun visitekaartje af met de leukste attracties van dit moment. Kollossale klimtoestellen voor de oudere kinderen en kleine kanjers voor de jongsten. Hiermee biedt Crazy Springparadijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, XL games en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Eten & Drinken
Tijd voor wat lekkers
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart (€4,00) voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart (€7,50) met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats in Sportcentrum ’t Hoogkoor van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 6,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Er kunnen maximaal 400 bezoekers binnen, dus het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Jarig?
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij hebben alle mogelijkheden en ruimte hiervoor! Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
We zien je graag op 21 december en 22 december in Sportcentrum ’t Hoogkoor (Optisport). Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of op www.optisport.nl/crazyspringparadijs.
Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sportcentrum ‘t Hoogkoor (Optisport)
Koorstraat 1
5831 GH Boxmeer

Reserveer kaartjes

Aantal kaartjes €6
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal kaartjes ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) €4
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) €7,5
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.