Crazy Springparadijs Kappele – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs Kappele

Locatie

Vroonlandseweg 45, 4421 BW Kapelle, Nederland

Datum

24 feb 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€6,00

Volgende datum

  • Lees meer
  • Datum
    25 feb 2020
  • Tijd
    10:00 - 17:00

Volop speelplezier bij Crazy Springparadijs in de bloesem van Zeeland! Trek je schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Springparadijs is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio komende voorjaarsvakantie! Net als voorgaande keren staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor alle kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op 24 en 25 februari 2020 in Sportcentrum Groene Woud (Optisport).

Samenwerking
Crazy Springparadijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Samen bouwen ze Sportcentrum Groene Woud compleet om tot een speeltuin van groots formaat, gevuld met de leukste springkussens van dit moment. Wij bieden ieder wat wils: van avontuurlijke stormbanen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Daardoor biedt Crazy Springparadijs een divers aanbod voor jong en oud. Maar er is meer! Ook hebben we een fijne knutselhoek, peuterplaats en oudhollandse spellen.

Dorst en honger
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats op 24 en 25 februari in Sportcentrum Groene Woud van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Voor slechts € 6,- per kind kunnen ze zich uitleven en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Jarig?
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij hebben alle mogelijkheden en ruimte hiervoor! Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie
Sportcentrum Groene Woud (Optisport)
Vroonlandseweg 45
4421 BW Kapelle

Reserveer kaartjes

Aantal kaartjes €6
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal kaartjes ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) €3
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) €6,50
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.