Crazy Springparadijs Naaldwijk – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs Naaldwijk

Locatie

Bachlaan 1, Naaldwijk, Nederland

Datum

02 jan 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€6,00

Volgende datum

  • Lees meer
  • Datum
    03 jan 2020
  • Tijd
    10:00 - 17:00

Springtastischer wordt het niet dan Crazy Springparadijs! In het hart van het Westland kan er gesprongen worden op luchtkastelen, opblaasbare attracties, stormbanen en nog veel meer.
Druilerig weer in de herfstvakantie, geen punt! Het is altijd Crazy springweer!
Komende herfstvakantie staan er weer volop opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op 2 januari t/m 3 januari in Sportcentrum De Pijl (Optisport) in Naaldwijk.

Partner
Crazy Springparadijs is een samenwerking tussen Crazy Air en Optisport met de leukste opblaasbare attracties van dit moment. Crazy Springparadijs geeft een fantastische dag aan jong en oud. We hebben kolossale luchtattracties voor de oudere kinderen en kleine luchtkussens voor de jonge springers. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en voor de allerkleinsten een peuterhoek .

Lekkere trek
Onze kinderbar is speciaal ingericht voor de springers. We hebben namelijk een speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Deze kunnen kinderen zelf in onze kinderbar komen inwisselen.
Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. De braskaart kost € 2,50 en voor een bunkerkaart betaal je € 6,00.

Belangrijke gegevens
Wij staan voor jullie klaar van 2 januari t/m 3 januari in Sportcentrum De Pijl (Optisport) van 10.00 uur tot 17:00 uur. De entree bedraagt € 6,- per kind en ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen. Wij raden u aan op tijd te komen om teleurstelling te voorkomen.

Jarig?
Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Voorpret?
Wil je intussen al vooraf genieten en kijken hoe het eruit ziet op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Sporthal De Pijl
Bachlaan 1
2671 TJ Naaldwijk

Reserveer kaartjes

Aantal kaartjes €6
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal kaartjes ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) €3
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje €6,50
Available Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje ticket is sold out. You can try another ticket or another date.