Crazy Springparadijs Oisterwijk geannuleerd – Crazy Springparadijs

Skip links

Crazy Springparadijs Oisterwijk geannuleerd

Locatie

Sportlaan 12, 5062 JK Oisterwijk, Nederland

Datum

22 okt 2020 - 23 okt 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€6,00

Volop speelplezier bij Crazy Springparadijs in het hart van Brabant. Trek je schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Springparadijs is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio komende Kerstvakantie! Net als voorgaande keren staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor alle kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom op 22 & 23 Oktober in zwembad Optisport den Donk.

Samenwerking
Crazy Springparadijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Samen bouwen ze zwembad den Donk compleet om tot een speeltuin van groots formaat, gevuld met de leukste springkussens van dit moment. Wij bieden ieder wat wils: van avontuurlijke stormbanen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Daardoor biedt Crazy Springparadijs een divers aanbod voor jong en oud. Maar er is meer! Ook hebben we een fijne knutselhoek, peuterplaats en XL Games.

Dorst en honger
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats op 22 en 23 Oktober in zwembad de Leye van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Voor slechts € 6,- per kind kunnen ze zich uitleven en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Jarig?
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij hebben alle mogelijkheden en ruimte hiervoor! Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie
Zwembad Optisport den Donk
Sportlaan 12
5062 JK Oisterwijk

Reserveringen

22 oktober blok 1 50%
22 oktober blok 2 50%
22 oktober blok 3 50%

23 Oktober blok 1 70%
23 Oktober blok 2 50%
23 Oktober blok 3 100%