Crazy Springparadijs Oisterwijk (Herfstvakantie) – Crazy Springparadijs

Skip links

Datum

16 okt 2023

Tijd

10:00 - 16:30

Crazy Springparadijs Oisterwijk (Herfstvakantie)

Maandag 16 en Dinsdag 17 oktober

🤸‍♀️ Onze springers

Iedereen is welkom bij Crazy Springparadijs in Oisterwijk! De springers die een Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen van de basisschool (groep 1 t/m groep 6). Al zijn jongere kinderen altijd welkom. Onze ervaring is dat later op de dag (na 13.00) de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt.

Voor onze jongste bezoekers is er vaak ook ander vermaak te vinden behalve het springen. Zo bieden wij een ideale mix voor alle leeftijden!

🌎 Locatie

Omdat Crazy Springparadijs in Oisterwijk binnen wordt gehouden in Optisport Zwembad Den Donk kan het ongeacht het weer altijd doorgaan.

De sporthal wordt ingedeeld in een zit- en een springgedeelte.
Voor de ouders/begeleiders hebben we het zitgedeelte standaard uitgerust met gratis WIFI. Al kan het natuurlijk ook zo maar zijn dat ook zij een sprong willen wagen: dat mag natuurlijk!

🤩 Spring- en luchtkussens in oisterwijk en meer

Welke spring- en luchtkussens er op Crazy Springparadijs in Oisterwijk aanwezig zijn is nog een verrassing. Wel kunnen we melden dat er, om kinderen te prikkelen, veel verschillende springkussens en andere attracties aanwezig zijn. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op  Crazy Springparadijs.

🥤 Trek gekregen?

Om de dorst te lessen en de honger te stillen is er voor zowel de ouders als de kinderen eten en drinken te koop. Van springen krijg je trek!

Voor de kinderen hebben we speciale bras- en bunkerkaarten. Zodat de kinderen zelf kunnen bepalen wat ze gaan halen en wanneer ze dat doen.
Eigen meegenomen consumpties mogen niet genuttigd worden.

🎈 Grotere groep en kinderfeestjes

In een sporthal passen veel kinderen, maar om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen hebben wij een maximaal aantal toegestane bezoekers.
Om met een grotere groep kinderen voor de deur niet voor onaangename verrassingen te komen staan bevelen wij aan te reserveren. Dan kunt u namelijk zeker terecht!

Wist u dat wij ook groepskorting bieden voor groepen vanaf 15 personen? Dan krijgt u namelijk €1,- korting per kind en is de entreeprijs dus maar €5,80!

Crazy Springparadijs: hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio!

Het Crazy Springparadijs in Oisterwijk is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op onze tientallen lucht- en springkussens voor €6,80 per kind (ouders zijn gratis!). Jullie zijn van harte welkom bij Optisport Zwembad Den Donk te Oisterwijk.

X
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Aantal kaartjes € 6,8
Beschikbaar Kaartjes: Onbeperkt
The Aantal kaartjes ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.
Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) € 4,5
Beschikbaar Kaartjes: 3
The Aantal braskaarten (2x limonade, snoepzakje, ijsje) ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.
Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) € 10
Beschikbaar Kaartjes: 8
The Aantal bunkerkaarten (3x limonade, snoepzakje, ijsje, snack, frietje) ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.