Jump madness Bakel (Kerstvakantie) – Crazy Springparadijs

Skip links

Datum

29 dec 2023

Tijd

18:30 - 21:30

Jump madness Bakel (Kerstvakantie)

29 december 2022

🤸‍♀️ Onze springers

Op 29 december vindt bij Sporthal ‘t Zand in Bakel de 4de editie van Crazy Jump Madness plaats, Het Crazy Spring Paradijs is al jaren een begrip voor de basisschooljeugd van Gemert-Bakel, Deurne, Boxmeer en Geldrop maar als op 29 december om half zeven de lichten worden gedimd en de decibels worden verhoogd, dan zal dit feest ook losbarsten voor de jeugd vanaf 10 jaar. Deze unieke combinatie van de leukste luchtkussens, stormbanen en attracties met de beste muziek van een lokale DJ zal gegarandeerd zorgen voor een knotsgekke avond vol plezier. Kaartjes voor dit té gekke nieuwe evenement zijn aan de deur te koop of reserveer kaarten hieronder De toegang is vanaf 10 jaar en de entree bedraagt € 6,50. Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Dus trek je schoenen uit, spring een gat in de lucht en bereid je voor op meer dan 1000 m2 Crazy Jump Madness Plezier, leuke DJ, eten en drinken, veel gekkigheid en nog veel meer! Houdt de komende weken de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. Dit mag je niet missen!

🌎 Locatie

Omdat Jump madness in Bakel binnen wordt gehouden in Sporthal ’t Zand kan het ongeacht het weer altijd doorgaan.

De sporthal wordt ingedeeld in een zit- en een springgedeelte.
Voor de ouders/begeleiders hebben we het zitgedeelte standaard uitgerust met gratis WIFI. Al kan het natuurlijk ook zo maar zijn dat ook zij een sprong willen wagen: dat mag natuurlijk!

🤩 Spring- en luchtkussens in Bakel en meer

Welke spring- en luchtkussens er op Jump madness in Bakel aanwezig zijn is nog een verrassing. Wel kunnen we melden dat er, om kinderen te prikkelen, veel verschillende springkussens en andere attracties aanwezig zijn. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op Jump madness.

🥤 Trek gekregen?

Om de dorst te lessen en de honger te stillen is er voor zowel de ouders als de kinderen eten en drinken te koop. Van springen krijg je trek!
Eigen meegenomen consumpties mogen niet genuttigd worden.

🎈 Grotere groep en kinderfeestjes

In een sporthal passen veel kinderen, maar om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen hebben wij een maximaal aantal toegestane bezoekers.
Om met een grotere groep kinderen voor de deur niet voor onaangename verrassingen te komen staan bevelen wij aan te reserveren. Dan kunt u namelijk zeker terecht!

Wist u dat wij ook groepskorting bieden voor groepen vanaf 15 personen? Dan krijgt u namelijk €1,- korting per kind en is de entreeprijs dus maar €5,50!

Jumpmadness: hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio!

Het Jump madness in Bakel is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op onze tientallen lucht- en springkussens voor €6,50 per kind (ouders zijn gratis!). Jullie zijn van harte welkom bij Sporthal ’t Zand te Bakel.

X
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Losse Entree € 6,5
Beschikbaar Kaartjes: Onbeperkt
The Losse Entree ticket is sold out for some of dates. You can try another ticket or another date.